18 juni 2015

DynaMate Industrial Services AB förvärvar CNC Factory AB

DynaMate Industrial Services AB, ett helägt dotterbolag till Scania, har den 17 juni tecknat avtal om att förvärva samtliga aktier i CNC Factory AB.
CNC Factory AB fokuserar på produktivitetsökning i kundernas befintliga produktionsutrustning. Genom modernisering och/eller uppgradering av maskiner och automations lösningar skapar de lönsamma produktivitetsoptimeringar.

”Med förvärvet stärker vi vårt tjänsteutbud och skapar en bra grund för att bredda vår erbjudande mot industrikunder, säger DynaMate Industrial Services VD Pär Holmgren. Vi har god kännedom om CNC Factorys verksamhet och ser fram emot att integrera företaget i vår egen verksamhet”.


Förvärvet av CNC Factory AB innebär att DynaMate Industrial Services fortsätter att stärka sin position som en av Sveriges mest kompletta leverantörer av automationslösningar och produktionsoptimeringar.
CNC Factory AB, som har 13 anställda, har sin verksamhet i Värnamo och Täby. Kunderna finns i huvudsak i södra Sverige men företaget verkar över hela Sverige. Företaget har under sin 25-åriga verksamhet etablerat en position som en leverantör som står för trygghet och kvalité för många företag inom verkstadsindustrin, stora såväl som små.


”Dialogen med DynaMate Industrial Services började för någon månad sedan. Det blev snabbt tydligt för oss båda att bolagen kompletterar varandra väldigt väl. Tillsammans med DynaMate Industrial Services resurser bakom oss går vi en mycket spännande framtid tillmötes”, säger Mikael Svensson, VD på CNC Factory.


För ytterligare upplysningar kontakta Pär Holmgren på telefon 070 – 370 35 64 eller Mikael Svensson på telefon 070 - 595 38 22. 
Läs mer på www.cncfactory.se


DynaMate Industrial Services verkar inom affärsområdena Engineering, Fastighet, Industri och Entreprenad gentemot industri och fastighetsägare. DynaMate Industrial Services bedriver verksamhet i Luleå, Falun, Borlänge, Mora, Eskilstuna, Södertälje, Stockholm, Nyköping, Motala och Göteborg och omsätter ca 350MSEK och har 300 anställda.