02 november 2015

DynaMate Industrial Services AB förvärvar Konecranes Machine Tool Service (MTS)

DynaMate Industrial Services AB förvärvar Konecranes Machine Tool Service (MTS)

DynaMate Industrial Services AB, ett helägt dotterbolag till Scania, kommer från den 1 december 2015 att förvärva inkråmet i Konecranes Machine Tool Service (MTS) i Värnamo. MTS är en ledande leverantörer inom service av maskinverktyg. MTS kan erbjuda allt inom förebyggande underhåll, ombyggnad, nytillverkning, eftermontering och reparationsservice samt support på plats för alla typer och märken av maskinverktyg.

”Med förvärvet stärker vi vår kompetens inom verktygsmaskiner samt att det ger oss möjlighet att bredda vårt erbjudande mot industrikunder, säger DynaMate Industrial Services VD Pär Holmgren. Vi har ser fram emot att integrera MTS Värnamo i vår egen verksamhet”.

Förvärvet av MTS Värnamo innebär att DynaMate Industrial Services fortsätter att stärka sin position som en av Sveriges mest kompletta leverantör av automationslösningar och produktionsoptimeringar.

MTS har idag 6 anställda i Värnamo och har sin verksamhet och kundbas i södra och mellersta Sverige. Verksamheten riktar sig till i huvudsak industrikunder.

För ytterligare upplysningar kontakta Pär Holmgren på telefon 070 – 370 35 64.

DynaMate Industrial Services verkar inom affärsområdena Engineering, Fastighet, Industri och Entreprenad gentemot industri och fastighetsägare. DynaMate Industrial Services bedriver verksamhet i Luleå, Falun, Borlänge, Mora, Eskilstuna, Södertälje, Stockholm, Nyköping, Motala och Göteborg och omsätter ca 350MSEK och har 300 anställda.