19 november 2015

Lean på riktigt - den 19 november i Falun

Vi är glada att kunna bjuda in dig till en dag fylld med "Lean på riktigt". 

Seminariet kommer att hållas i Falun den 19 november, men du kan också välja att komma på vårt seminarie i Sundsvall den 17 november.

Föredrag kommer att varas med studiebesök på LEAX Falun AB, där föredragna ämnen kommer att förevisas i verkligheten. 

Agenda:

Lean Teori - Per Ola Post
Lean metoder - Rolf Ohlsson
Lean ledarskap - Torbjörn Engberg
Lean på riktigt - Besök på LEAX Falun AB

Var? När? Hur?

Plats: Scanic Lugnet, Svärdsjögatan 51, Falun.

Tid: 2015-11-19 kl 80.00-16.45

Anmälan: http://trippus.net/DynaMate

Pris: 3 700 kr (ex moms) inkl kaffe och lunch. Anmälan senast 13 november.

 

Mer information om föredragshållarna:

Per Ola Post har en unik spetskompetens i att organisera och utveckla verksamheten för effektiv produktion med bakgrund som chef och aktiv inom produkt- och produktionsutveckling på två av de ledande svenska företagen Scania och Toyota.

Rolf Ohlsson har i 25 år arbetat i både linjebefattningar som chef och som konsult med att effektivisera produktionsprocesser. Han har bl.a. tränats av japaner på Toyota och Nissan, förmedlar Lean metoder enligt originalet och hur de med ett riktigt genomförande ger verkliga resultat i er verksamhet.

Torbjörn Engberg har under en lång tid som internkonsult (Posten, Autoliv) och som externkonsult coachat en lång rad av olika företag och organisationer till mycket lyckade effektiviseringsprogram (bl.a. Lindbäcks bygg, Vattenfall, KABE). Han har bl.a. en unik kompetens gällande hur ledarslapet ska bedrivas för att nå framgång och långsiktighet med Lean.