12 april 2018

Om vi säger framtidens industri, vad svarar du då?

Jowan Österlund, CEO Biohax International, specialist på teknik som optimerar interaktionen mellan människan och vår digitala omgivning. Jowan är världsledande installatör av biochip som används inom b.la. finansteknologin, industrin och transportsektorn.

– Framtidens industri innebär att eliminera “human error” och att med digitalisering verifiera att rätt person använder rätt verktyg och maskiner. Automatisering, effektiviserade flöden och inte minst mindre miljöpåverkan.


Franca Huber, studerar dans, sång och teater vid Kulturama grundskola. Hon är nyfiken och engagerar sig gärna i samhällsfrågor.

– I framtiden tror jag att vi kommer att ha förstått vikten av att ta hand om våra resurser och att vi måste ta tillvara på hur vi framställer vår energi. Vi måste tänka att det ska vara hållbart, det tror jag kommer att vara en självklarhet för oss i framtiden. Jag tror att framtidens industri är hållbar.


Framtidens industri - En viktig fråga

Vi lever i en värld av ständig utveckling där nya innovationer ser dagens ljus och ger oss ytterligare perspektiv på vårt samhälle. Industrin spelar en stor roll i denna utveckling. Vi på DynaMate funderar ofta på hur vi formar framtidens industri tillsammans, därför ställer vi frågan: Vad betyder framtidens industri för dig?

Vi vill gärna ta del av dina tankar. Hör gärna av dig till oss om du är intresserad av att medverka i nästa video.

Skicka ett mail med en kort presentation samt dina kontaktuppgifter till: marknad@dynamate.se

 


Tillsammans utvecklar vi framtidens industri
– Vi gör skillnad