Consulting

Inom DynaMate har vi ett helt affärsområde med ingenjörskompetens inom fastighets-, energi- och industriprocesser. Det skapar en enastående möjlighet att hjälpa våra kunder med rådgivning samt leveranser av system- och funktionslösningar. Vi deltar i forskning och driver även egna utvecklingsprojekt.


DynaMate AB säljer delar av Division Consulting, som kommer att övergå till nya ägare, Rejlers Sverige AB, affärsområde Technology. Förändringen gäller from. den 1 april 2018. Läs mer

Tips: Fram till april 2018 erbjuder DynaMate två kostnadsfria inspirationsföreläsningar: Låt oss presentera ”LEAN på riktigt” och Allt du behöver veta kring El- och Maskinsäkerhet.


Kontakta oss: consulting@dynamate.se

Vi lägger stor vikt vid projektstyrning för att uppnå målen för tid, kostnad och kvalitet. Vi vet att grunden till ett lyckat utvecklingsprojekt ligger i rätt förberedelser, därmed jobbar vi gärna tillsammans med våra kunder i förstudier och utredningar. Det ger ett tydligt beställnings- och beslutsunderlag för både oss och våra kunder.

Johannes Holmberg
Divisionschef Consulting
johannes.holmberg@dynamate.se
Telefon 070-165 42 56

Kontakta mig för mer information!