Våra filmer

Här har vi samlat ett urval av våra filmer, alla våra filmer hittar du i vår kanal på Vimeo.

Framtidens industri - En viktig fråga

Vi lever i en värld av ständig utveckling där nya innovationer ser dagens ljus och ger oss ytterligare perspektiv på vårt samhälle. Industrin spelar en stor roll i denna utveckling. Vi på DynaMate funderar ofta på hur vi formar framtidens industri tillsammans, därför ställer vi frågan:
Vad betyder framtidens industri för dig?

Pär Holmgren, VD DynaMate, har ett stort intresse för innovation och vill vidga perspektivet på hur man arbetar med befintliga processer inom industrin. Visionen är att synliggöra möjligheter och frigöra handlingskraft för att tillsammans med DynaMates kunder utveckla framtidens industri.

Nätverksträff: Smart Maintenance & Maintenance Excellence
Video från Sustainability Circles nätverksträff på Munktell Science Park i Eskilstuna. DynaMate var värd för dagen. Temat var Smart Maintenance och Maintenance Excellence. Under en heldag fördjupade deltagarna sig i vårt koncept för ökad produktivitet: PIM, samt tog del av utmaningar och möjligheter för framtidens industri.

 

Elin jobbar som konsultchef på Academic work och hjälper företag att växa genom och hitta rätt kompetens inom IT.

 

 

Vi ställer frågan till Franca Huber. Franca studerar dans, sång och teater vid Kulturama grundskola. Hon är nyfiken och engagerar sig gärna i samhällsfrågor. Läs mer

Vi ställer frågan till Jowan Österlund, CEO Biohax International. Jowan är specialist på teknik som optimerar interaktionen mellan människan och vår digitala omgivning. Läs mer


Totalentreprenad

Vi utför totalentreprenad inom rör, ventilation & styr åt Cobab Sverige AB i Nykvarn - Furuborgsskolan. Läs mer om totalentreprenad


Att fräsa med robot

Bearbetning på ett helt nytt sätt - med hjälp av en robot!


Se en längre version av videon

Sustainability Circle om framtidens industri

Henrik Widén

Framtidens industri - Självkörande bussar

Karl Orton -Direktör Keolis

CNC Factory - En del av DynaMate

CNC Factory blir nu en del av DynaMate vilket innebär ett effektiviserat tjänsteutbud inom automation och styrsystem. Tillsammans utvecklar vi framtidens industri!

Sustainability Circle - Vad innebär framtidens industri?

Dags att släcka ljuset och gå hem? Framtidens autonoma fabriker kan vara helt självgående! Se vad Henric Widén på Sustainability Circle säger om framtidens industri:

PIM – ett koncept för ökad produktivitet

Att vara verksam inom dagens industri är tufft. Tidsutrymmet för avvikelser i produktionen är minimal och kraven på snabba åtgärder ökar. Då kan man behöva lite hjälp. Nu lanserar vi PIM. Ett nytt koncept som hjälper dig att uppnå effekt snabbare. Med PIM kartlägger vi de viktigaste förbättringsmöjligheterna inom ditt underhåll och säkerställer en ökad produktivitet både på kort och lång sikt. Läs mer om tjänsten PIM


Våra filmer om LEAN

Hör vad Gert Frick, Director Volvo Cars Manufacturing System, har att säga om möjligheterna med LEAN.

Hur kan LEAN och eyetracking gå hand i hand? För att kunna som utvecklas som företag måste du förstå vilka utmaningar och möjligheter dina medarbetare möter i sitt dagliga arbete. Tillsammans med Tobii Pro har vi tagit fram ett LEAN-koncept där vi hjälper dig att finslipa dina processer och ta fram skräddarsydda utbildningar för medarbetare, baserat på deras ögonrörelser.
Läs mer om LEAN och Eyetracking


Fyra intervjuer om LEAN Management, producerade tillsammans med våra kunder och samarbetspartners på Underhållsmässan 2016.
Se filmerna här