Arbetsledare Mek, Plåt och Smide

Södertälje

Vill du komma med på vår spännande resa? Hos oss får du stort eget ansvar och får med stöd av kollegor och ledningsgrupp driva och utveckla din avdelning och affärerna.

Vi är ett ungt bolag med stor teknikhöjd som ingår i en större koncern. Vår division Maintenance har flera kontor runt om i Sverige där en av våra arbetsledare inom Mek, Plåt och Smide ska nu lämna oss och gå vidare till nya utmaningar. Vi önskar honom lycka till. Så därför behöver vi nu rekrytera en ny avdelningschef och kanske det är Du?

Arbetsuppgifter

Som arbetsledare på DynaMates avdelning Mek, Plåt och Smide kommer du att arbeta aktivt med att bevara, utveckla och skapa nya kundrelationer och vara delaktig i löpande arbetsmiljöfrågor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera, leda och fördela det dagliga arbetet mot utförare, löpande administration som tex. attesteringar, projektuppföljningar, faktureringar samt se till att leveranstiderna hålls. Du ansvarar för säkerhet/arbetsmiljö, personalfrågor och avdelningens resultat. Du kommer att rapportera till avdelningschefen. Du kommer i din tjänst även att samarbeta med övriga enheter inom företaget.


Profil för tjänsten

Vi söker dig som har goda kunskaper inom svenska språket i både tal och skrift, minst 5 års erfarenhet inom plåt, smide och svets samt minst 5 års erfarenhet som smidesmekaniker med godkända montageledarutbildningar. Goda kunskaper i datakunskap och inom gällande arbetsmiljökrav är ett måste. Du har ledarerfarenhet och brinner för att bygga starka team. Vi önskar att du har erfarenhet av projekt och projektstyrning. Och självklart har du B körkort.

Information och ansökan

Tjänsten utgår från Södertälje. Kollektivavtal Teknikavtalet.

Kontaktperson för frågor HR specialist Kristina Sallander kristina.sallander@dynamate.se  070-165 4336

Varmt välkommen med din ansökan till oss. Vi gör löpande urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 15 mars till jobba@dynamate-is.se

Då vi redan valt annonseringsvägar undanbedes annonsförsäljare att kontakta oss

Om företaget

DynaMate AB är ett av de största industriserviceföretagen i Sverige med ca 250 anställda och med en omsättning på ca 350 miljoner kronor. Det är ett helägt dotterbolag till Scania CV AB. DynaMate AB utför tjänster som möjliggör en effektivare drift, en ökad produktivitet och en förbättrad lönsamhet för Svensk industri och fastighetsdrift. Vi bedriver verksamhet inom tre affärsområden - Maintenance, Consulting och Installation. Vi finns över hela Sverige. Tillsammans utvecklar vi framtidens industri- Vi gör skillnad!