Kalkylator Ventilation

Södertälje

DynaMate, Division Installation utför multidisciplinära installationsentreprenader inom bygg- & industrisektorn som möter kundernas krav på konstruktion, teknik, kompetens & ekonomi. Vi är verksamma i hela Sverige med kundbas i Stor Stockholm. Vi är ett ungt bolag med stor teknikhöjd inom områdena El, Rör, Ventilation, VVS & Styrkonstruktion samt projektledning.

Division Installation är i en expansiv fas och är ett sammansvetsat, positivt team med tydliga mål.

För att stärka upp organisationen kring Ventilation söker vi nu ytterligare en medarbetare som ska arbeta med kalkyler, anbud och inköp. Arbetet innebär att upprättar kostnadskalkyler för installationer utifrån färdiga ritningar samt upprätta budgetkalkyler utifrån systemhandlingar.

Vi tror du har lång erfarenhet inom ventilations branschen och att du tillsammans med våra konstruktörer bidrar med tekniska systemlösningar i våra totalentreprenader.

 

Profil för tjänsten

Vi söker dig som har tidigare dokumenterad erfarenhet och goda kunskaper av ventilationsbranschen såsom kalkylator, montör, projektledare eller konstruktör. 

Vi vill att du har flera års erfarenhet av ventilationskalkylering och kalkylprogram. Vi vill även att du har erfarenhet av att göra affärer och en entreprenörskänsla där du vet hur du ska få projekten att gå ihop ekonomiskt.

Du är en teknikintresserad person med utvecklad social kompetens. Du trivs med att arbeta projektorienterat och ha ett samspel med olika kompetensområden och människor. Du är strukturerad och har en känsla för detaljer samtidigt som du har överblick och kan se helheter.

Tjänsten ställer höga krav på god datavana.

Du kan svenska flytande i både tal och skrift.

Du har B-körkort.

 

Information och ansökan

Anställningsort: Södertälje

För mer information kontakta Divisionschef Daniel Eriksson, mobil: 070-719 84 34 mail: daniel.eriksson@dynamate.se

Skicka in CV och personligt brev till: daniel.eriksson@dynamate.se 

Vi gör urval löpande så skicka in din ansökan direkt.

 

Annonsförsäljare undanbedes då vi redan valt annonsvägar.