Kalkylator Ventilation - Södertälje

För att stärka upp organisationen kring Ventilation söker vi nu en medarbetare som ska arbeta med kalkyler/anbud och projektledning. Arbetet innebär att upprättar kostnadskalkyler för installationer utifrån färdiga ritningar samt upprätta budgetkalkyler utifrån systemhandlingar.

Projektledning sker inom nybyggnad och ombyggnad av bostäder, kommersiella lokaler och industrifastigheter.

Vi tror du har lång erfarenhet inom ventilations branschen och att du tillsammans med våra konstruktörer bidrar med tekniska systemlösningar i våra totalentreprenader.

 

Profil för tjänsten

Vi söker dig som har tidigare dokumenterad erfarenhet och goda kunskaper av ventilationsbranschen såsom kalkylator, montör, projektledare eller projektör. 

Vi vill att du har flera års erfarenhet av ventilationskalkylering och kalkylprogram. Vi vill även att du har erfarenhet av att göra affärer och en entreprenörskänsla där du vet hur du ska få projekten att gå ihop ekonomiskt.

Du är en teknikintresserad person med utvecklad social kompetens. Du trivs med att arbeta projektorienterat och ha ett samspel med olika kompetensområden och människor. Du är strukturerad och har en känsla för detaljer samtidigt som du har överblick och kan se helheter.

Tjänsten ställer höga krav på god datavana.

Du kan svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Du har B-körkort.

 

Information och ansökan

Placeringsort: Södertälje

För mer information kontakta Divisionschef Daniel Eriksson, mobil: 070-719 84 34 mail: daniel.eriksson@dynamate-is.se

Skicka in CV och personligt brev till jobba@dynamate-is.se Vi gör urval löpande så skicka in din ansökan direkt.

 

Annonsförsäljare undanbedes då vi redan valt annonsvägar.