Projektledare Ventilation

Södertälje

DynaMate, Division Installation utför multidisciplinära installationsentreprenader inom bygg- & industrisektorn som möter kundernas krav på konstruktion, teknik, kompetens & ekonomi. Vi är verksamma i hela Sverige med kundbas i Stor Stockholm. Vi är ett ungt bolag med stor teknikhöjd inom områdena El, VS, Ventilation, VVS & Styrkonstruktion, smidesmekanik & projektledning.

Division Installation är i en expansiv fas och är ett sammansvetsat, positivt team med tydliga mål.

Vi söker en erfaren projektledare till vår projektavdelning vars huvudansvar är att driva projekt hos våra kunder inom södra Stockholmsområdet åt bygg- och fastighetssektorn.             

Arbetsuppgifter

Som projektledare driver du projekten från start till mål och rapporterar till projektchef. Du har ansvar för kalkylering, upphandling, ekonomiuppföljning, tidsplanering, arbetsledning av montörer (egna & UE) och samordning med kund på plats. Arbetsuppgifterna och uppdragen är varierande. Arbetet vi erbjuder är självständigt med goda utvecklingsmöjligheter.

Profil för tjänsten

Vi söker dig med teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande och har flera års erfarenhet i yrket. Du har erfarenhet av att driva egna uppdrag och projekt inom Ventilations installationer.

Du har goda kunskaper i projektstyrning och inköpsarbete samt erfarenhet av att göra kalkyler och att sammanställa offerter. Du är engagerad med stort intresse för att genomföra projekten på bästa möjliga sätt till en nöjd kund. För att trivas som projektledare är det viktigt att du har vilja och förmåga att göra affärer. Du trivs med att samarbeta och har en positiv inställning.

Erfarenhet inom BAS-P & BAS-U samt entreprenadjuridik är meriterande.

Som person är du affärsmässig och kan upprätthålla en god kontakt med kund. Du är självständig, initiativrik och trygg i din ledarroll.

B-Körkort är ett krav.

Information och ansökan

Anställningsort Södertälje

För mer information kontakta Daniel Eriksson, Divisionschef Installation på mobilnr: 070-719 84 34, daniel.eriksson@dynamate.se

Vi gör urval löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt till:daniel.eriksson@dynamate.se

Annonsförsäljare undanbeds ringa då vi redan valt annonsvägar.