Ventilationstekniker

Södertälje

Arbetsuppgifter

Division Installation behöver utöka sin personalstyrka med en ventilationstekniker/injusterare. Arbetet innebär bland annat injustering och service av ventilationsanläggningar. En ventilationstekniker hos oss arbetar för att energieffektivisera ventilation i både bostäder, kontor, skolor, idrottshallar och andra lokaler. Fokus är att ventilationen ska verka för att byggnader har ett hälsosamt och behagligt inomhusklimat.

Tjänsten innebär att du självständigt ska planera, samordna och utföra ditt arbete. Arbetet innebär att justera ventilationsanläggningar hos våra kunder som är både stora och små byggföretag, fastighetsägare och industrier.

 

Profil för tjänsten

Vi behöver dig som kan jobbet och har minst 3-5 års erfarenhet av branschen. Erfarenheten har försett dig med förmågan att lösa problem snabbt och enkelt. Du är utåtriktad och gillar möten med såväl kunder som arbetskollegor. Kreativitet och teamkänsla är viktiga inslag i rollen.

Initiativförmåga, självständighet och social kompetens är egenskaper vi uppskattar.

OVK-behörighet är meriterande.
Jobbet förutsätter körkort klass B.

Information och ansökan

Placeringsort: Södertälje
Omfattning: Heltid

För mer information om tjänsterna kontakta avdelninsgchef David Lindahl, tel: 070 165 43 51, mail: david.lindahl@dynamate.se

Vi gör urval löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt till jobba@dynamate.se

Annonsförsäljare undanbedes ringa då vi redan valt annonsvägar.